hits

Forventinger - Livet - Kjærlighet - Anderledes

 

Forventing.

 

Ordet forventing kan være eit tungt ord og bare på, for man har forventingspres på seg over alt. Det er på skulen, det er på fritidsaktiveter og hos venner å familen. Noe som kan by på problemer og utfordringer. Men det viktigeste og tenke på er kva du forventer av deg selv. At du sitter greie mål, som du greier og jobb mot. For sitter du deg for store mål, så blir du og skuffet av deg selv. At du ikke greide og gjer det du satt deg som mål. For du satt kravo for høyt oppe, til det du hadde tenkt. Men det er og viktig å sette krav til seg selv. Men det må værer krav som du veit du kan greie.

 

Livet.

 

hva er livet?, og hva inne bare livet? Det er noe spørsmål som vi av og til spår oss selv. Men vist vi spør oss selv om livet, så kan det være så mangt. For livet handler jo om og jobbe få seg famile, det er eit enkelt svar på livet. Men eg tenker det at livet handler om meir enn det. Men det handler om kosen kvar enkel ser på livet. For ordet livet rommer så mye at det kan være vanskelig og gje et konkret svar på det. Man velger selv og finnet eit svar på sitt egent liv, men vist noen spør meg om kva eg, tenker om livet og om ordet livet. Så vile eg ha svart for meg, at livet handler om og glede dei som er rundt meg. Men kva om ordet livet, så ser eg for men ein veg og mitt på den vegen står ordet livet. Og det putter eg alt som gjer meg glede i mitt liv.

 

Kjærlighet

 

når det kommer til ordet kjærlighet, så er det eit av dei fineste ordene du kan lese. For det romer like mye som ordet livet. Men det eg synnes og er  så fint med kjærlighet,  er at i ord  kjærlighet er det eit ord til. Og det ordet betyr like mye som hoved ordet. Det ordet eg snaker om er. Ærlighet for den største kjærlighet du kan vise til  eit annet menneske er ærlighet!!. Da viser du personen kjærlighet. Men det er jo ikke bare det kjærlighten handler om. Det handler og om og smile, og sei hei til dei du møter.
Så smil og sei hei til dei du møter i kvardagen din.

 

Anderledes.

 

Det og være andreledes kan by på utfårdringer. Som man kan bli sotte på prøve, som enten kan være posetive eller negative. Men ingen vil være anderledes, eller skille seg ut. Men det er det som er viktig i livet, det å kunne være anderledes. Og skille seg ut blant folik. Men då er det viktig at man ikkje skiller seg ut på den måtten, at du blir oppfatet som ein feil, eller negativ person. Men når man velger og være anderledes så blir man nøt til og gå på egen vei. Noe som kan by på prøvelser, og andre utfårdringer. Og da kan det altig være godt, og ha noen og kunne holde seg til når stårmen er på sitt værste. Får noen kan det være ein person som dei har tillit til. Eller respektere. I mitt tilfelle, så er det troen min. Vist eg ikkje hadde hatt Jesus i arbeid eg gjer, så kunne eg ikkje gjør den jobben som eg gjør. Så eg står i stor takk og stor takknemlighet. Til han får det han gjør for meg.
Og ikkje minst at eg får insperer, å motevere Dei mennesker eg møter på min vei i Troen min. Så i bunn og grunn, så betyr det og være anderledes får meg at eg har ein person som støtter meg og hjelper meg, når eg trenger det.

 

Og det går og på at man føller seg trygg på seg selv, gjør man det. Da har man ikkje noe og bekymre seg over. Eg skiller meg ut får eg er trygg på meg selv. Og har rygrad til og være andreledes. Og det er snakk om å være tøff nok, til å vise dei rundt seg, at du er tøff nok til og skille deg ut. Og ikkje høre på kva andre seier om deg. Men at du er trygg på deg selv. Får det er dit LIV. Ingen kan leve ditt liv. Det er du som er skjefen i DIT LIV. Ikkje la merkelper definer deg, om kven du skal være. Du har valge om og ta til deg dei orden som dei rundt deg slenger mot deg, eller etter deg. Så husk det at det er Dit Liv, Du er unik, og eneståande mennekse.

 

SÅ våg og være anderledes. Og skille deg ut, selv om du vil føle at du går alene på denne veien. Så er Du tøff som tør det, og folk rudnt deg vil se deg som ein tøff person, som våger  og være andreledes.

 Eg vil av slutte innlegget med ein, spørreundersøkelse som er laget av Marion Johansen. Testen er valgt fri. 

 https://no.surveymonkey.com/s/LTD8Z6M 

 

 

 

 

 

2 kommentarer

bloggare på icedaniel.se

04.09.2014 kl.00:38

Mycket tänkvärt !

Grumpyman

30.09.2016 kl.20:45

OI! DIIIGRE emner for en som knapt har begynt voksenlivet og har få erfaringer å bygge på. Men vi var nok der da vi var unge, vi gæmliser også... og du skal ha kred for å forsøke deg på de store tankene. Min erfaring er at de krymper med åra... Men stå på! Godt å se at noen gir beng i dysleksien sin!! 🤓

Skriv en ny kommentar